top of page
_H6A1303lottelotte.jpg

Coaching 

handler om

at opdage:

Hvor står jeg? 

Hvor vil jeg hen?
Hvad hindrer mig i det? 

Hvordan kommer jeg derhen?

_H6A1357lottelotte.jpg

Coaching og supervision

Som coach er det min opgave at hjælpe dig til at hjælpe dig med få styr på det, der forstyrrer dig, sætte retning på det, du vil forandre og finde en måde at leve med det, der er vilkår. Der skal være forskel på, hvordan du kommer ind ad min dør og hvordan du går ud af den. De fleste, der går ud af min dør, er blevet bedre venner med sig selv, har ranket ryggen og har mod på det, de går i møde.

 

Coaching er hjælp til selvhjælp, og der er mange måder, vi kan nå dette på. Metoden afhænger af, hvem du er og hvad ud har brug for. Som coach benytter jeg først og fremmest min intuition til at lytte til din historie og stille spørgsmål, der kan folde den yderligere ud. Vi kommer til at arbejde med sproget – at se på de gamle fortællinger med nye øjne, omformulere gamle overbevisninger og smage på nye sprogspil. Metodisk er dette et systemisk og narrativt afsæt.

Nogle gange arbejder vi med kropssprog eller stiller temaet op i rummet så arbejdet bliver sanse- og oplevelsesbaseret. Kroppen lyver ikke, og der er stor visdom at hente i en opstilling. Metodisk kaldes dette individuel opstilling eller eksternalisering.

 

Jeg arbejder ud fra en tro på, at alle mennesker har så mange flere gaver i sig, end de har pakket op – og at svaret og ressourcerne findes i en selv.

 

Jeg har uddannet flere hundrede ungdomscoaches og organisationscoaches  (Coaching i organsiationer på Finansøkonomernes lederuddannelse) og forsøgt at videregive disse redskaber og metoder. Men når det kommer til stykket handler det om én tilng: at lade det andet menneske blive så levende i en selv, at det kan se sig selv – med nye milde øjne og nye muligheder.

bottom of page