top of page

Gode kurser skal være

 

Tankevækkende

Oplevelsesorienterede

Handlingsrettede

Provokerende

Kurser og foredrag 

Et godt kursus eller foredrag skal indeholde et før og et efter: du skal gerne som minimum have lært noget nyt, genforstået noget kendt eller være blevet bevæget og begejstret. Når læring skal lejre sig må det involvere hele mennesket. Vi vil forstå, forbinde os med og forarbejde det, vi møder – fordi vi som mennesker begriber med vores begreber, oplever med hjertet og handler i verden.

 

Af den grund lægger jeg vægt på, at mine kurser bliver til i mellem deltagere og kursusholder. Jeg bestræber mig på, at ord og begreber bliver levende og nærværende i nuet. At vi sammen skaber forståelse, og forbinder det abstrakte med det konkrete. At vi udveksler og stiller spørgsmål ved det, vi tror, vi ved, for at begribe det på nye måder. At øvelser og processer hjælper jer som deltagere til at forarbejde og forbinde jer med indholdet. Jeg har et helt livs erfaring i at inddrage kunstneriske og legende elementer som metakontekst. Min erfaring er, at det understøtter læring og skaber bevægelighed, samhørighed og samskabelse.

 

Kvalitetskravet til et Inter-mezzo kursus og foredrag er, at det skal være professionelt, relevant , levende og anvendeligt. 

Se i undermenuerne under dette punkt mine kurser.

bottom of page